Conditioner voor je Paardenstaart

Conditioner voor je Paardenstaart

Je hairextensions paardenstaart heeft verzorging nodig, anders gaat het haar vreselijk klitten. Eén van de belangrijkste dingen die nodig zijn is conditioner op oliebasis, die je erin kunt laten. In dit artikel ga ik in op hoe je dit het beste doet voor jouw haarstukje.

Onze staartjes zijn super leuk, maar zonder verzorging zien ze er snel uit als één grote bende klitten. Nep haren hebben niet het grote voordeel wat jouw eigen haren wel hebben, de olie die je hoofdhuid afgeeft. Dat heet sebum, en het houdt jouw haar glanzend en gezond, plus zorgt dat het niet binnen een dag gaat klitten. Het is ook dat spul dat je haar vet maakt als je het een tijdje niet wast. Als je wilde weten hoe je je paardenstaart extensions wast, kun je beter hier kijken.

Synthetische haren hebben dat voordeel helaas niet. Daarom moet je er een olie houdende conditioner in spuiten, zodat ook jouw nep haar mooi blijft. Je kunt het dan ook veel makkelijker kammen. De conditioner moet een zogenaamde "leave in" zijn. Bij de drogist zijn er een aantal te koop, bijvoorbeeld van het merk Guhl.

Dagelijkse verzorging van je paardenstaart

  • 1. Voor je de paardenstaart op je eigen staartje klemt, kam je hem eerst. Met een kam met grove tanden, kam je het nepstaartje. Begin onderaan bij de puntjes, terwijl je het haar erboven goed vast grijpt. Zo trek je er zo min mogelijk haar uit. Kam steeds een stukje extra hoger erbij, tot je paardenstaart netjes is.
  • 2. Spray er nu een paar pufjes leave in conditioner in. Als je een paardenstaart met slag of krullen in het haar hebt, scrunch je je krullen nu.

Voorzichtig je paardenstaartje uitkammen


Hoe scrunch je je krullen?


Na het dragen kam je voorzichtig weer de klitten van de dag er uit. Hoe langer de paardenstaart, hoe meer klitten er in zullen zitten. Vooral de haren die steeds over je rug glijden, raken in de klit. Ga weer voorzichtig met je vingers en daarna een grove kam door de haren. Wel weer even onderaan beginnen, en steeds verder hoger op werken.

Ik hou er zelf van mijn staartje te klemmen op zo'n leuk wandrek waar je kaarten en foto's op kunt hangen. Zo hangen de staartjes vrij en raken ze niet tijdens het opbergen in de war.

iDEALPayPalMastercardVISABankoverschrijvingKlarna FactuurBancontact/Mister CashBelfiusING HomepayKBC BankSOFORTMaestro

Alle op deze website bij producten vermelde prijzen zijn incl. btw en excl. verzendkosten, tenzij nadrukkelijk anders vermeld. De informatie op deze website is met de grootste zorg samengesteld; toch kunnen aan kennelijke fouten geen rechten worden ontleend.

Onze andere webwinkels: MamaKado Geloofsieraad.nl HuisdierSieraad